FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

BAŞBUĞ PAŞANIN GECE ZİYARETLERİ

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "BAŞBUĞ PAŞANIN GECE ZİYARETLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ'un şehit ailelerine özel ilgi gösterdiği ortaya çıktı. Orgeneral Başbuğ’un, akşamları şehit ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunarak teselli etmeye çalıştığı belirtiliyor. 2008’de Genelkurmay Başkanı olmasına kesin ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2007, 01:58 AM   #1
Uye
 
ErDaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir gece yürüyüşü gibidir hayat ay ışığın yoksa yolunu bulamazsın
 
Üyelik tarihi: May 2007
Nerden: SİNOP
Mesajlar: 960
Cinsiyet:
Rep Gücü: 90 Rep: 8861
ErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyor
BAŞBUĞ PAŞANIN GECE ZİYARETLERİ

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ'un şehit ailelerine özel ilgi gösterdiği ortaya çıktı. Orgeneral Başbuğ’un, akşamları şehit ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunarak teselli etmeye çalıştığı belirtiliyor.

2008’de Genelkurmay Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Org. İlker Başbuğ’un hafta içinde mesaisini tamamladıktan sonra veya hafta sonları şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunuyor. Ziyaretlerini makam aracıyla gerçekleştiren Başbuğ, Doğu ve Güneydoğu’da PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmalarda veya terörist saldırılar sonucunda şehit olan Mehmetçiklerin anne babası, eşi ve çocuklarının yaşadıkları evlere gidiyor. Basına haber vermeyen Kara Kuvvetleri Komutanı’nı karşılarında gören şehit yakınları şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Orgeneral Başbuğ’un kendilerini ziyaretinden gurur duyan şehit yakınları sanki oğulları askerden dönmüş gibi Başbuğ’a sarılıp ağlıyorlar. Şehit yakınlarının evinde bir süre kalan ve taziyelerini bildiren Orgeneral Başbuğ, ikramları da olabildiğince geri çevirmiyor. Org Başbuğ’un ziyaret süresi 15 dakika ile yarım saat arasında değişiyor. Başbuğ’un bu güne kadar Ankara’da hemen hemen bütün şehit ailelerini ziyaret ettiği öğrenildi.

Başbuğ, Türkiye’nin teröre en çok şehit veren kentleri arasında yer alan Ankara’da şehit cenazelerine katılmaya da özen gösteriyor.
ErDaLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kronolojik Osmanlı TarihLERİ Runaw@y Tarih 2 13-10-2007 03:09 PM
BAYRAM TATİLİ Runaw@y Turizm-Gezi-Seyahat 0 11-10-2007 01:13 PM
Kandil Mesajları KopiLL Serbest Kürsü 1 28-08-2007 12:32 AM
Ramazan ayinda bir gece mübarek 'Kadir gecesi' blackdiamond islam (Müslümanlık) 3 19-10-2006 07:39 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:06 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO